0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Install does not run
« on: November 04, 2017, 08:43:48 PM »
Installer cannot be started directly! is the message I am getting.
I have the osDate Evo installation - beginner, but It does just say start the installer, which I did.
With this result. I've been looking how to start it otherwise, but I don't see it.
Is there anyone who can help me?? Please??

*

Pharg

  • *****
  • 3,042
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Install does not run
« Reply #1 on: November 04, 2017, 08:49:40 PM »
Hi Piet de Jong,

This will be a first time I have had this on the new installer.

Please post a screenshot of what it is doing or give me your domain URL?

Is this on a localhost or a live host and make sure it is set to PHP 5.6?

OsDateEvo does not work in PHP 7 yet.

« Last Edit: November 04, 2017, 09:43:18 PM by Pharg »
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

*

Pharg

  • *****
  • 3,042
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Install does not run
« Reply #2 on: November 05, 2017, 12:35:42 AM »
Installer cannot be started directly! is the message I am getting.
I have the osDate Evo installation - beginner, but It does just say start the installer, which I did.
With this result. I've been looking how to start it otherwise, but I don't see it.
Is there anyone who can help me?? Please??

Hi Piet de Jong,

You just load the domain/index.php and the installer will automatically start .
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

Re: Install does not run
« Reply #3 on: November 05, 2017, 06:02:07 PM »
Thank you very much. It works. I would never have found that myself. Thanks again. Piet.