Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
osDateEvo Tips & Tricks / Re: Improve Performance for homepage load by more than 80%
« Last post by Pharg on December 14, 2017, 08:46:55 PM »
Hi arievaul,

I also did a website speed test before the changes, it loaded in 1.2 seconds, after adding the changes, loading went
up to 2 seconds.
So I am not sure why that happened, but it increased the loading speed.
2
osDateEvo Tips & Tricks / Re: Improve Performance for homepage load by more than 80%
« Last post by Pharg on December 14, 2017, 08:14:40 PM »
Hi arievaul,

I had to upload the photos again to get it to work but then I would get 2 Random Men in two separate Spins, not  the
1 Random Men and 1 Random Woman like it is normally.

Didn't work correctly for me sorry, no error shows, just 2 Randoms of the same gender.
3
osDateEvo Tips & Tricks / Re: Improve Performance for homepage load by more than 80%
« Last post by arievaul on December 14, 2017, 06:13:44 PM »
Hi Phil,

I tried the same set of changes again on a default install of osDate evo and did not encounter any problems.  Did you get an error message or did it seem to appear like the profile did not change after some of your clicks?

I experienced the latter but when I debugged it, it does appear that the profiles are being refreshed. However, the test database is really small i.e. for the men, it is cycling through only 3 matching profiles (one of the profiles had no pictures so was excluded). The random function would sometimes pick the same man a couple of times in a row - and because the refresh is so fast, it appears like the profile is not changing (on my database of about 5K+ men, the refresh happens in less than 1 sec and I haven't gotten the same profile show up more than once yet). As you keep clicking 'Spin Again', does the image eventually change or does it never changes?

If you did get an actual error message, please let me know also.

Thanks!
4
osDateEvo Tips & Tricks / Re: BOTS killing you? Lets fix the problem together
« Last post by CBG on December 14, 2017, 02:06:25 PM »
Hi,

I try and put an honey pot together for osDate, sometime before the weekend.
Shouldn't be, to hard to do, with an on/off option in the admin as well.
5
osDateEvo Tips & Tricks / Re: BOTS killing you? Lets fix the problem together
« Last post by Washbucket on December 14, 2017, 01:24:25 PM »
www.thesnipersquad.com hmm that should work,
6
osDateEvo Tips & Tricks / Re: BOTS killing you? Lets fix the problem together
« Last post by Pharg on December 14, 2017, 10:26:42 AM »
Hi Washbucket,

I can't load your site.
7
osDateEvo Tips & Tricks / Re: BOTS killing you? Lets fix the problem together
« Last post by Washbucket on December 14, 2017, 10:16:39 AM »
I use honey pot on my gaming website thesnipersquad.com and I have no problem with bots getting through to my forum it says I have already caught and stopped 119 from getting through, I got mine from here https://evolution-xtreme.com
8
osDateEvo Tips & Tricks / Re: BOTS killing you? Lets fix the problem together
« Last post by CBG on December 14, 2017, 09:35:20 AM »
Has anyone tired the honeypot approach?
Where, you put a hidden field on the register form, that can only, can be seen by bots (reason for it being hidden), then if it filled, stop the register process?
9
Hi,
Thanks for your quick response.
I on my way to work.
It will be tomorrow morning by mail.
10
I am using osDMix

I have a small problem with the advanced search. Here the answers are not correctly assigned to the questions.
However, in the profile settings everything is correct.

Hi,

Can you add a screenshot of your issue please using the attachments option on here or email it  to khwebdevelopment@gmail.com so I can see the issue.

Thanks,
KHDev :)
Pages: [1] 2 3 ... 10