Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Announcements & Discussion / Re: File Attachment and Image Error in Send a letter
« Last post by Pharg on July 12, 2018, 10:42:17 PM »
Hi fournodes,

We are aware of this error and have been working on other fixes and updates in the last week, thanks.
2
Announcements & Discussion / File Attachment and Image Error in Send a letter
« Last post by fournodes on July 12, 2018, 12:02:18 PM »
Dear

I have some issues

1. File attachment not working due to error ( Fatal Error: Call to member function getType() on non-object in libs/sendmimeMail.php) .
2. Html code not working with image attachments due to relative vs absolute image url. All reference from domain return relative reference ../directory/FileName.jpg and absolute not working from google drive link sharing.

Thanks

3
osDateEvo Tips & Tricks / Re: Able to send message to any member
« Last post by srikanth555 on July 07, 2018, 10:23:58 AM »
Thank you Pharg!
It worked.

Thanks
srikanth
4
osDateEvo General Help / Re: Gifts Error by user
« Last post by emoyer on July 02, 2018, 03:06:43 PM »
Hi all,

Here is the fix to the gifts errors.

All fixed by CBG :)

Excellent.... Thanks CBG and Phill!
5
osDateEvo Updated Files - Fixed Bugs / Gifts Mod - Showing Errors in log - Fixed
« Last post by Pharg on July 02, 2018, 10:20:58 AM »
Hi all,

Here is the fixed files to the gifts Mod showing errors in the errors log in osDateEvo v1.3

All fixed by CBG :)
6
osDateEvo General Help / Re: Gifts Error by user
« Last post by Pharg on July 02, 2018, 10:16:55 AM »
Hi all,

Here is the fix to the gifts errors.

All fixed by CBG :)
7
Configuration & Installation / Re: No frontend after installation
« Last post by Pharg on July 01, 2018, 12:35:06 PM »
Hi Fuquan,

Yes it's pays to use logouts as the system also uses sessions.

You can use the search the forum to find answers to the security code answers like this:
https://www.osdateforum.com/configuration-installation-4/fixing-osdate-captcha/msg322/#msg322

Or change it to use the google recaptcha
https://www.osdateforum.com/osdateevo-tips-tricks/how-to-remove-the-captcha-and-replace-with-recaptcha-in-signup/msg10072/#msg10072
8
Configuration & Installation / Re: No frontend after installation
« Last post by Fuquan on July 01, 2018, 12:19:29 PM »
Hi Pharg,

Thanks for the prompt feedback. The install was not really the problem (php 7, Ubuntu 16 etc) but rather it was that when the install completed no matter which of the two end of install buttons you pressed it would redirect straight to the "admin" panel. I later (luckily) noticed the logout feature and simply clicked on that and somehow afterwards I was now able to be redirected to the front-end. If anyone else experiences this the trick is to do a clean "logout" using the top button and not close the browser.

That said though may I quickly ask is there is a way to "change" that security code at the bottom of the front-end registration page as it is extremely hard to read or get right (not sure if it is because of my 4k monitors as the whole frontend images also look stretched. I had to try over 12 times to get that security code right and I am sure that would put-off any prospective clients so if there is a way to change it for some other module or even disable it that would be helpful.

Do have a pleasant day
Fuquan
9
Configuration & Installation / Re: No frontend after installation
« Last post by Pharg on July 01, 2018, 10:59:59 AM »
Hi Fuquan,

What version osDate did you install and on what version of PHP?

OsDate is not similar to Joomla in any way and it doens't have a redirection url in the system anywhere.
10
Configuration & Installation / No frontend after installation
« Last post by Fuquan on July 01, 2018, 10:05:05 AM »
Hi,

I seem to have a weird scenerio as I just downloaded osDate (never heard of it till now so figured I would give it a test run and see if we can use it to replace the one we have as a Joomla component) and the installation went smooth but at the end (after deleting the install folder) the only thing I can reach is the admin panel. Even when you just use the url without the /admin you are still redirected directly to the admin panel. Unfortunately inside osDate admin panel there is no link to the frontend that one can click on (similar to how Joomla works) so gaining access from there is next to impossible.

If anyone knows what may have gone wrong and the possible fix that would be appreciated to hear about.

Thanks
Fuquan
Pages: [1] 2 3 ... 10