0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

User Login doesn't work
« on: August 27, 2017, 02:47:52 PM »
Hi,
fresh installed, as admin i can login and edit all.
if i logged in as an user, i will be logged off immediatly.
login is successful, but if i klick a link i will be logged off.
seems that the cookies don't work.
sorry for my bad english.
please can anyone help
sascha

*

Pharg

  • *****
  • 3,134
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: User Login doesn't work
« Reply #1 on: August 27, 2017, 09:22:43 PM »
Hi lenzen24,

What PHP version are you running?

It sounds like you have installed it in PHP 7 which it says in the download area, is Not PHP 7 ready, use PHP 5.6

If your using Google Chrome there is a bug that I am working on, however it works fine in IE and Firefox.
« Last Edit: August 28, 2017, 12:15:51 AM by Pharg »
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

Re: User Login doesn't work
« Reply #2 on: August 28, 2017, 03:59:01 AM »
Hi,
My PHP Version is 5.3.
All Installation requests are successfull.
I used it with Chrome, but the Problem is in Safari too.
I have Tested osdste 2.7 on my Server and it works fine.
But still want use EVO.
Pls help.
Greetz

Re: User Login doesn't work
« Reply #3 on: August 28, 2017, 04:04:51 AM »
Hi,
My PHP Version is 5.3.
All Installation requests are successfull.
I used it with Chrome, but the Problem is in Safari too.
I have Tested osdste 2.7 on my Server and it works fine.
But still want use EVO.
Pls help.
Greetz
Tested with edge and its the same. Logged off immediately

*

Pharg

  • *****
  • 3,134
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: User Login doesn't work
« Reply #4 on: August 28, 2017, 04:13:00 AM »
Hi lenzen24,

I have found the problem, it was a typo in the last update patch, will be posting a fix soon.

Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

Re: User Login doesn't work
« Reply #5 on: August 28, 2017, 07:14:24 AM »
maybe i can help if you tell me where the typo is.
i can't find
thx

*

Pharg

  • *****
  • 3,134
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: User Login doesn't work
« Reply #6 on: August 28, 2017, 07:18:21 AM »
Hi lenzen24,

I have already added the new Patch into the forum that fixes the problem, please check other new posts.

Feel free to look at any other issues you might find and share the code.
« Last Edit: August 28, 2017, 07:20:47 AM by Pharg »
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

Re: User Login doesn't work
« Reply #7 on: August 28, 2017, 07:19:19 AM »
sorry, i have seen it and it works fine.
thank you very much