0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #15 on: May 30, 2016, 10:45:53 AM »
Hi Phill,

Tried turning them on, then off again, no change.

When you log in as a user, should the header background image still show? When I log in as a user, the header background image vanishes and just leaves the site logo.

*

Pharg

  • *****
  • 2,830
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.2
Re: Profile submit failure
« Reply #16 on: May 30, 2016, 10:53:27 AM »
Quote
When you log in as a user, should the header background image still show? When I log in as a user, the header background image vanishes and just leaves the site logo.

Hi Chris,

That's correct, the header is not there in the login area as it takes up to much space and members might not like scrolling down all the time to find the menu.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #17 on: May 30, 2016, 11:30:55 AM »

*

Pharg

  • *****
  • 2,830
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.2
Re: Profile submit failure
« Reply #18 on: May 30, 2016, 12:31:22 PM »
Hi Chris,

I fixed your profile error now.

You had uploaded the admins .htaccess to the root dir, it shouldn't of had /admin in there at all.

Don't forget to load the new lang_main.php in the admin manage language area.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #19 on: May 30, 2016, 12:58:26 PM »
Hi Chris,

I fixed your profile error now.

You had uploaded the admins .htaccess to the root dir, it shouldn't of had /admin in there at all.

Don't forget to load the new lang_main.php in the admin manage language area.

Many thanks for finding that.

How do I keep the modifications I have made to my existing language file if I load the new one?

Regards
Chris

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #20 on: May 30, 2016, 01:03:19 PM »
Hi Phill,

The error message has gone from 'view profile' but is still there at the last page of the 'My Profile Preferences' 'Submit' process

Input array has 1 params, does not match query: 'select id from osdate_sections where displayorder > ? and enabled = ? order by displayorder asc LIMIT 1'

*

Pharg

  • *****
  • 2,830
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.2
Re: Profile submit failure
« Reply #21 on: May 30, 2016, 01:15:16 PM »
Hi Chris,

I just went to have a look and you must have changed something on the htaccess again as the site is now in 500 error.

What did you just change?
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #22 on: May 30, 2016, 01:17:51 PM »
Lol, Me being dumb  ::)

It's fixed now, I added code to force http to https, then proceeded to upload the wrong .htaccess file. Right one in place now and working.

*

Pharg

  • *****
  • 2,830
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.2
Re: Profile submit failure
« Reply #23 on: May 30, 2016, 01:22:09 PM »
I just fixed again now.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #24 on: May 30, 2016, 01:31:44 PM »
I just fixed again now.

Many thanks,

I'm not sure what's going on, I haven't changed anything and it is still doing it here. What happens is, when you go to 'My Profile Preferences' and answer the questions and hit 'Submit' on each page all goes well, then you come to a page that has no questions, just the 'Submit' - 'Reset' buttons. When you click the 'Submit' button, you get the error. It's like it doesn't know it has come to the end of the form, and you end up submitting nothing on the last page.

Chris

*

Pharg

  • *****
  • 2,830
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.2
Re: Profile submit failure
« Reply #25 on: May 30, 2016, 01:37:39 PM »
I just uploaded the latest showprofile.php in there as you didn't download it.
Uploading the gender plugin changes now also.

PM me a username a password so I can login as a member to see this error, as I can't see it logged out?
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #26 on: May 30, 2016, 01:44:16 PM »

PM me a username a password so I can login as a member to see this error, as I can't see it logged out?

Done

*

Pharg

  • *****
  • 2,830
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.2
Re: Profile submit failure
« Reply #27 on: May 30, 2016, 01:55:35 PM »
All working fine for me on your sight now.

See pic.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #28 on: May 30, 2016, 02:14:13 PM »
If I go to 'My Profile Preferences' and answer the questions on each page and click 'Submit' each time, I eventually come to this page.



As you can see, all that's there is 'Submit' - 'Reset'.  If I click submit, I get this.



Not sure why it should be different for you. I tried it in Firefox and Chrome.

*

irondutchess

  • *
  • 43
    • Date 'n' Meet
  • osDate Version: osDate v2.7
Re: Profile submit failure
« Reply #29 on: May 30, 2016, 07:23:13 PM »
In the 'My Profile Preferences' there are five sections, 'Basic Information' - 'Physical Appearance' - 'Lifestyle' - 'Professional Life' - 'Interests'.
Once you click 'Submit' in 'Interests' that's the end of the preferences, there are no more sections, but it goes to further page with nothing on except 'Submit' & 'Reset'. On clicking 'Submit' on the empty page, the error occurs.