0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Images not showing in auto profile generator
« on: January 18, 2018, 08:00:49 PM »
Hey all, i just generated a few profiles and i get no profile pics when it generates.
Strange thing is if i look from admin panel they all say they have a profile pic??

Very strange things going on lol anyone any ideas?
Thanks :)
Ade

*

Pharg

  • *****
  • 3,118
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Images not showing in auto profile generator
« Reply #1 on: January 18, 2018, 09:00:38 PM »
Hi sandman1976,

All the photos will be in the temp folder instead of being in their own correctly numbered folders in the userimages more than likely.

If there isn't to many in the admin you can upload the images manually until sometime the autogen is fixed.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

Re: Images not showing in auto profile generator
« Reply #2 on: January 18, 2018, 09:04:40 PM »
Thats the other problem, i can't find where to add an image into a user profile?
Been searching for the past 2 hours :(

*

Pharg

  • *****
  • 3,118
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Images not showing in auto profile generator
« Reply #3 on: January 18, 2018, 09:14:32 PM »
Hi Sandman1976,

In the admin under Member Profiles, you will see User / Full Name / Gn /Level /Status /Expires on /# Pics / Vds /Action

Under the # Pics will be numbers 1 or a 0, click them it opens the images uploader.

Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

Re: Images not showing in auto profile generator
« Reply #4 on: January 18, 2018, 09:32:11 PM »
Ah i see, this script has changed a lot in 8 years lol.
So any idea why the auto profile isn't showing photos?
I checked they are in the correct place, and i have fiddled with the chmod on the folder to no avail

*

Pharg

  • *****
  • 3,118
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Images not showing in auto profile generator
« Reply #5 on: January 19, 2018, 01:32:43 AM »
Hi sandman1976,

I just tested the Auto Profile Generator in PHP 5.6 and it worked perfectly, profile includes the photos also.

I am not sure why yours didn't get the photos, maybe did something different using it.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

*

Benoitc64

  • **
  • 74
  • osDate Version: osDate Evo v1.2
Re: Images not showing in auto profile generator
« Reply #6 on: January 19, 2018, 02:53:22 AM »
The auto profile Generator works well if  the images are to be stored in DB? is set to yes.

When it is set to No, the photo is put in the wrong directories. It goes to TEMP Directories instead of TEMP/USERIMAGES/numberofuser/ and the folder is empty

For example

If the user is number 200

THe program create directory  temp/userimages/200
the folder is empty and the photo of the user is placed to directory  temp

that's the problem.


osDateEvo v1.2 | PHP 5.6.30-0+deb8u1 | MySQL: 5.5.51 |

*

Pharg

  • *****
  • 3,118
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Images not showing in auto profile generator
« Reply #7 on: January 19, 2018, 03:01:43 AM »
Hi Benoitc64,

I am aware of this as I have post this before.

Mine is set to NO and it still works fine, it's when you turn the images to be stored on the Database it seems to fail.

We will look at this for the next version in the hope it works both ways.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35