0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

nexusguy59

  • *
  • 5
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Photos not showing up.
« on: April 15, 2018, 01:50:51 PM »
Hello Everyone,

      This is my first time trying to use this. I got this installed so far so good. Until I created an account as a user and tried to upload a photo to it. I am not sure what I am doing wrong.  Can you someone please point me in the right direction?

I have uploaded screen shots of what I am seeing. They are from 1 through 4 as I tried to make this work.

osDATE version: 1.3-2018

System Specs:
Operating system CentOS Linux 7.4.1708
Webmin version 1.881  Usermin version 1.741
Virtualmin version 6.02

Kernel and CPU Linux 3.10.0-327.el7.x86_64 on x86_64
Processor information Common KVM processor, 2 cores

Thank you in advance

*

Pharg

  • *****
  • 3,134
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Photos not showing up.
« Reply #1 on: April 15, 2018, 10:04:14 PM »
Hi nexusguy59,

When you installed it, did the photo's show in the pre-installed profiles?
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

*

nexusguy59

  • *
  • 5
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Photos not showing up.
« Reply #2 on: April 15, 2018, 11:50:05 PM »
Hi nexusguy59,

When you installed it, did the photo's show in the pre-installed profiles?

Yes sir they did here is a shot of it in action...

Thank you,

*

Pharg

  • *****
  • 3,134
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Photos not showing up.
« Reply #3 on: April 16, 2018, 12:17:49 AM »
Hi nexusguy59,

Is your site live or on a localhost?

If it's live can you PM me your domain and admin username and password please so I can see what's happening?
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35

*

nexusguy59

  • *
  • 5
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Photos not showing up.
« Reply #4 on: April 16, 2018, 12:20:19 AM »
Hi nexusguy59,

Is your site live or on a localhost?

If it's live can you PM me your domain and admin username and password please so I can see what's happening?

Can you send me an email from your actual email so I can respond with the admin and password?

*

Pharg

  • *****
  • 3,134
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDateEvo v1.3
Re: Photos not showing up.
« Reply #5 on: April 16, 2018, 12:34:18 AM »
Hi nexusguy59,

Sent you a PM, Go to the My Messages link on here, just reply in the message I sent you.
« Last Edit: April 16, 2018, 12:37:29 AM by Pharg »
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.3 | PHP: 5.3.42 & PHP: 7.1.15 | MySQL: 5.5.35