Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #15 on: March 24, 2015, 01:20:57 PM »
and just to add..

when i go into admion panel, select edit a member, then input a new password in there and press save it tells me even though everything is filled out that State/Province name must be specified

« Last Edit: March 24, 2015, 08:13:21 PM by Pharg »

*

Pharg

  • *****
  • 2,060
  • osDate Version: osDate Evo v1.0
Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #16 on: March 24, 2015, 08:18:43 PM »
Good Morning mnarkyp77,

If you have left this in your script, error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE | E_NOTICE);
then your going to get error after error all the time, it should only be: error_reporting(E_ERROR );

The first one is only for debugging, it shouldn't  be left in all the time.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDate v2.7 & osDateEvo v1.0 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

*

Pharg

  • *****
  • 2,060
  • osDate Version: osDate Evo v1.0
Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #17 on: March 24, 2015, 08:23:00 PM »
and just to add..

when i go into admion panel, select edit a member, then input a new password in there and press save it tells me even though everything is filled out that State/Province name must be specified


Hi mnarkyp77,

You need to turn of it being mandatory.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDate v2.7 & osDateEvo v1.0 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #18 on: March 24, 2015, 09:59:17 PM »
hi Pharg, i dont get an error report anyway so its pretty useless...

Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #19 on: March 24, 2015, 10:17:36 PM »
ok i have managed to get an error using firebug, any ideas peeps?

"NetworkError: 500 Internal Server Error - https://mylalalalalalla.com/getforgotpass.php"

*

Pharg

  • *****
  • 2,060
  • osDate Version: osDate Evo v1.0
Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #20 on: March 24, 2015, 10:20:14 PM »
Hi mnarkyp77,

I tested an older copy of your template and it works perfect.
Just wondering has there been some changes in your functions.php lately?

As I had this email issue one time ages ago and it was something I had done in that file which stopped things working like the email sending etc
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDate v2.7 & osDateEvo v1.0 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

*

Pharg

  • *****
  • 2,060
  • osDate Version: osDate Evo v1.0
Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #21 on: March 24, 2015, 10:27:10 PM »
ok i have managed to get an error using firebug, any ideas peeps?

"NetworkError: 500 Internal Server Error - https://mylalalalalalla.com/getforgotpass.php"

I checked it now and no 500 error
My Firebug just shows this in the whitepage
Code: [Select]
<html>
<head></head>
<body></body>
</html>

It shouldn't be empty like that and should be redirecting back to forgotpass.php
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDate v2.7 & osDateEvo v1.0 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #22 on: March 24, 2015, 10:32:10 PM »
hi Pharg, i am settting firebug like this, clicking console then the error tab, then requesting the password and that error shows up

*

Pharg

  • *****
  • 2,060
  • osDate Version: osDate Evo v1.0
Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #23 on: March 24, 2015, 10:39:18 PM »
Hi mnarkyp77,

I did the same in firebug and I still don't get the error in the console.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDate v2.7 & osDateEvo v1.0 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #24 on: March 24, 2015, 10:43:31 PM »
screen print

Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #25 on: March 24, 2015, 10:45:49 PM »
another

*

Pharg

  • *****
  • 2,060
  • osDate Version: osDate Evo v1.0
Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #26 on: March 24, 2015, 10:49:36 PM »
screen print
Hi mnarkyp77,

This is the only errors it's showing me.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDate v2.7 & osDateEvo v1.0 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #27 on: March 24, 2015, 10:50:19 PM »
also getting this, not sure if to do with that

The character encoding of the HTML document was not declared. The document will render with garbled text in some browser configurations if the document contains characters from outside the US-ASCII range. The character encoding of the page must be declared in the document or in the transfer protocol.

Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #28 on: March 24, 2015, 10:50:47 PM »
NS_ERROR_IN_PROGRESS: Component returned failure code: 0x804b000f (NS_ERROR_IN_PROGRESS) [nsICacheEntry.dataSize]

Re: get lost [password going to white screen?
« Reply #29 on: March 24, 2015, 10:51:12 PM »
ok would the update online error cause this?