0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Banner not showing
« on: April 01, 2016, 04:43:59 AM »
Please i added some banner from my admin area which all went successful during the input and it showed the banner from the admin area..I enabled it but to my supsrise the banner didn't show up on my website any help on that?

*

Pharg

  • *****
  • 2,789
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDate Evo v1.2
Re: Banner not showing
« Reply #1 on: April 01, 2016, 05:11:57 AM »
Hi mafabel,

Banner works fine in osDateEvo, shows in the frontpage also.
That one you got is old so maybe the banner code is missing.
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

Re: Banner not showing
« Reply #2 on: April 01, 2016, 06:05:23 AM »
What do I do should I wait till when evo is out ?

*

Pharg

  • *****
  • 2,789
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDate Evo v1.2
Re: Banner not showing
« Reply #3 on: April 01, 2016, 06:14:30 AM »
Hi mafabel,

In the index.tpl change this:
Code: [Select]

{$rendered_page}
<br />
 </div>
To this:
Code: [Select]
{$rendered_page}
<br />
{$modosdate_main}
  <br />
        </div>
<br /><br />
{include file="banner_mainpage.tpl"}
<br />
<div style="clear:both;"></div>
« Last Edit: April 01, 2016, 06:16:48 AM by Pharg »
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35

Re: Banner not showing
« Reply #4 on: April 01, 2016, 07:02:22 AM »
Thanks pharg it work

*

Pharg

  • *****
  • 2,789
    • OsDateFourm
  • osDate Version: osDate Evo v1.2
Re: Banner not showing
« Reply #5 on: April 01, 2016, 07:58:48 AM »
Your welcome
Regards,
Pharg ( Phill )

REMEMBER: ALWAYS BACKUP BEFORE YOU MAKE ANY CHANGES!!

osDateEvo v1.2 | PHP: 5.3.42 & PHP: 5.6.18 | MySQL: 5.5.35